Tervehdys Pallontallaajien käyttäjät,

Kiitos kun olet ollut mukana Pallontallaajien yhteisössä. Sivuston vähäisen kävijämäärän vuoksi olemme valitettavasti joutuneet tekemään päätöksen palvelun sulkemisesta tämän kevään aikana. Kirjautuminen Pallontallaajien keskustelupalstalle päättyy maanantaina 1.2. Sivusto tullaan sulkemaan toukokuun loppuun mennessä, johon asti vanhat viestit ovat vielä luettavissa, joten nyt kannattaa käydä nappaamassa vanhat matkamuistot talteen.

Ystävällisin terveisin,
Pallontallaajien tiimi

Kappale sympaattisinta Helsinkiä - Cafe Regatta - Haavematkoja
Pallontallaajat.net
Valikko

Kappale sympaattisinta Helsinkiä – Cafe Regatta

Punainen tupa – ja kyllä vaan, se paljon puhuttu perunamaakin – tönöttävät Taivallahden rannassa. Kahvi, pullat ja kakut ovat ihan niitä tavallisia, mutta tänne tullaankin ennen kaikkea miljöön ja tunnelman perässä. Kesällä, aurinkoisina kevätpäivinä, urbaaneilla ruskaretkillä, milloin tahansa. Kahvila kun on auki ympäri vuoden.

Monessako helsinkiläisessä kahvilassa voit avata piikin? Täällä käy vain käteinen, joten itselläni se aukesi ihan sattumalta. Kahvila itse ei näyttänyt pitävän veloista kirjaa, mutta lämmin asiakaspalvelu ja ihastuttava ympäristö saavat varmasti asiakkaat palaamaan käteisen kanssa. Teestä ja gluteenittomasta suklaamuffinsistani jäänyt vitosen velka on hyvä lisäsyy palata tänne pian uudelleen. Oikeastaan velka oli 4,95 – santsikupin hakijoille kun palautetaan viisi senttiä.

Ulkoilija voi käpertyä viltin alle ihastelemaan merimaisemaa, tai tilan riittäessä lämmitellä sisällä pienessä mökissä. Kahvilan aukioloaikana pihalla palaa nuotio grillaajia varten. Grillattavaa voi ostaa kahvilasta, tai tuoda omat mukana. Koiratkin ovat tähän kahvilaan tervetulleita, ja lastenvaunujen kanssa liikkuvat mahtuvat isolle pihalle hyvin. Pyöräilijät on huomioitu runsaalla parkkitilalla.

 

Pihalta löytyy sieltä täältä kaikenlaista ihastuttavaa tilpehööriä. Ja jos reunapaikka veden vieressä ei riittänyt vaan mieli tekee vielä lähemmäs merta, voi kahvilasta vuokrata veneen, kajakin, kanootin tai SUPin.

 

 

Edellinen viesti Seuraava viesti

Saatat myös pitää näistä

2 Kommentit

  • Vastaa Satu VW / Destination Unknown 24.10.2014 13:42

    Oi, tämä täytyy pitää mielessä, olen kuullut Regatasta aikaisemminkin mutta siellä käynti on sitten kuitenkin aina unohtunut. Olisiko osittain sen vuoksi että luulin paikan olevan auki vain kesäisin!! Nyt meni kirjanmerkkeihin, josko tammikuussa Matkamessujen aikaan muistaisin käydä vierailulla 🙂

    • Vastaa Arja 24.10.2014 17:43

      Mulla on sellainen käsitys että Regatta olisi joskus ollut kesäkahvila, mutta saatan olla väärässä…joka tapauksessa se on aurinkoisena pakkaspäivänä jopa suloisempi vierailukohde kuin kesäisin, joten tammikuu on varmasti hyvä aika kahvitella punaisella tuvalla 🙂

    Jätä vastaus