Tervehdys Pallontallaajien käyttäjät,

Kiitos kun olet ollut mukana Pallontallaajien yhteisössä. Sivuston vähäisen kävijämäärän vuoksi olemme valitettavasti joutuneet tekemään päätöksen palvelun sulkemisesta tämän kevään aikana. Kirjautuminen Pallontallaajien keskustelupalstalle päättyy maanantaina 1.2. Sivusto tullaan sulkemaan toukokuun loppuun mennessä, johon asti vanhat viestit ovat vielä luettavissa, joten nyt kannattaa käydä nappaamassa vanhat matkamuistot talteen.

Ystävällisin terveisin,
Pallontallaajien tiimi

Crazy Cat Ladyn teehetki Tampereella - Haavematkoja
Pallontallaajat.net
Valikko

Crazy Cat Ladyn teehetki Tampereella

Olkaa varoitetut kissakuvaövereistä tässä postauksessa!

Sattuipa viikonloppureissumme Tampereelle juuri samaan aikaan, kun Suomen ensimmäinen kissakahvila Purnauskis avasi ovensa. Noh, minähän olen tunnetusti mieleltäni hullu kissa(ja koira-)nainen jolta vain nuo lemmikit puuttuvat. Pitihän sitä päästä silittelemään kahvilan asukkeja! Saapuessamme paikalle ex tempore meille annettiin kahvila-aikaa tunnin verran, ennen etukäteisvarauksen tehneen suuremman joukon saapumista. Jos haluaa päästä kahvittelemaan kissaseurassa tiettyyn aikaan, kannattaa varaus ilmeisesti tehdä. Viiden euron pääsymaksu ei ainakaan minusta tuntunut pahalta – tällaista kissojen koditustoimintaa tukee mielellään.

Kahvila on sisustettu kissojen ehdoilla väljäksi. Seiniltä löytyy kiipeily- ja piilopaikkoja kahvilan kahdeksalle kissa-asukkaalle. Listaan emme tutustuneet sen tarkemmin, kuin että kuplamehu oli raikasta ja teetä sai santsata mielin määrin. Kahvilassa tarjoillaan kätevästi pöytiin, jottei sylissä makaavaa kissaa tarvitse herättää santsikupin kohdalla! Paikan sisustus on hauska hullun kissatädin olohuone.

No sitten ne kissat. Aivan valloittavia jokainen! Ensimmäisenä aukiolopäivänä monet ottivat rennosti ja lötköttelivät ympäri kahvilaa. Ihmisten läsnäolo ei niitä näyttänyt häiritsevän. Voisin kuvitella, että yöaikaan kahvilassa käy aikamoinen vilske.

Suosikkini oli tietysti tämä Lumi, neljän kuukauden ikäinen pentu ja ainut jonka sain houkuteltua syliini. Uskon palaavani silittelemään näitä hurmaavia kissoja tulevilla Tampereen reissuilla.

lumi

 

 

Edellinen viesti Seuraava viesti

Saatat myös pitää näistä

6 Kommentit

 • Vastaa Erja 4.11.2014 08:32

  Mä olin kuvitellut kissakahvilan olevan semmonen mihin mennään oman kissan kanssa kahville! Vähän kuin koirapuisto, mutta kissoille sisätilassa. Mutta että sielä onkin jo valmiiksi kissoja! 😀

  • Vastaa Arja 4.11.2014 10:42

   Kissat tulee kahvilan puolesta 🙂 Kaiken lisäksi osa näistä kissoista taitaa olla aiemmin kodittomia, nyt kahvilasta kodin saaneita kissoja. Mä kyllä luulen, ettei toisilleen vieraille kissoille tehty yhteinen leikkialue olis välttämättä yhtä menestyksekäs juttu kun koirapuistot 😉

 • Vastaa Jenni / Globe Called Home 6.11.2014 02:05

  Ui vitsi! Kaverit ovat puhuneet tuosta, ja luulenpa että itsekin eksyisin tuonne, jos Tampereelle on asiaa.

  • Vastaa Arja 6.11.2014 08:19

   Suosittelen lämpimästi! Ihana paikka, ystävällistä asiakaspalvelua ja ihanat kissat 🙂

 • Vastaa Tiina, Kinttupolulla 14.12.2014 21:25

  Oi ihania! Täällä toinen crazy catlady 😀

  • Vastaa Arja 14.12.2014 23:48

   Ihania olivat. Mulla on ainakin jo tiedossa, mihin menen seuraavallakin Tampereenreissulla 🙂

  Jätä vastaus