Tervehdys Pallontallaajien käyttäjät,

Kiitos kun olet ollut mukana Pallontallaajien yhteisössä. Sivuston vähäisen kävijämäärän vuoksi olemme valitettavasti joutuneet tekemään päätöksen palvelun sulkemisesta tämän kevään aikana. Kirjautuminen Pallontallaajien keskustelupalstalle päättyy maanantaina 1.2. Sivusto tullaan sulkemaan toukokuun loppuun mennessä, johon asti vanhat viestit ovat vielä luettavissa, joten nyt kannattaa käydä nappaamassa vanhat matkamuistot talteen.

Ystävällisin terveisin,
Pallontallaajien tiimi

Joulu matkalla kotona - Haavematkoja
Pallontallaajat.net
Valikko

Joulu matkalla kotona

 

En ole koskaan matkustanut jouluna ulkomaille. Suomessakin olen aina matkustanut vain yhteen paikkaan. Vaikka muuten voisin olla matkalla aina, jouluisin ei ole tullut mieleenkään reissata. Jotain pyhää jouluperinteissä, niissä epämuodollisissa ja hyvin väljissäkin, kaiketi on. Joulunviettotavat ovat vuosien varrella muuttuneet, mutta aina olen silti palannut viettämään keskitalven juhlaa lapsuudenkotiini rennon ajanvieton ja hyvän ruoan pariin. Perheessäni kaikille maistuu ruoka, eikä sitä joulupöydästäkään puutu. Ja jouluna sitä syödään usein. Tänä vuonna joulunpyhät kuluvat lisäksi ihmetellessä tuoretta lumikerrosta ja ohueen jäähän jähmettynyttä järveä, saunoessa ja metsässä samoillen lapinkoiran seurana. Kun olen useimmiten muut lomat reissussa, joulu on hyvä hetki palata kotiin. Voisin toki kuvitella rentoutuvani jouluna myös palmujen alla, syömässä currya tai muita eksoottisempia jouluherkkuja ja nauttimassa valosta. Sellaisen matkan täytyisi kuitenkin joko olla pitkä joulun ympärille sattuva reissu, tai tulla eteen melko lailla valmiina.

Tunnelmallista joulua!


Edellinen viesti Seuraava viesti

Saatat myös pitää näistä

Ei kommentteja

Jätä vastaus