Tervehdys Pallontallaajien käyttäjät,

Kiitos kun olet ollut mukana Pallontallaajien yhteisössä. Sivuston vähäisen kävijämäärän vuoksi olemme valitettavasti joutuneet tekemään päätöksen palvelun sulkemisesta tämän kevään aikana. Keskutelumahdollisuus foorumilla päättyy maanantaina 1.2. Sivusto tullaan sulkemaan toukokuun loppuun mennessä, johon asti vanhat viestit ovat vielä luettavissa, joten nyt kannattaa käydä nappaamassa vanhat matkamuistot talteen.

Ystävällisin terveisin,
Pallontallaajien tiimi

Matkamessut 2015 - Haavematkoja
Pallontallaajat.net
Valikko

Matkamessut 2015

Vuoden 2015 Matkamessut ovat täällä! Ensimmäistä kertaa pääsisin mukaan myös torstain ammattilaispäivään, vaan joudunpa jättämään sen tänä vuonna väliin varsinaisen päiväammattini harjoittamisen vuoksi. Viikonloppuna lähden kuitenkin kiertämään mielenkiintoiset näytteilleasettajat ja ensimmäistä kertaa kuuntelemaan esityksiä myös Bloggers’ Loungessa. Alkaa tuntua ihan oikealta bloggaajalta.

Tässä muutamia näytteilleasettajia, joita aijon käydä messuilla kurkistamassa:

Bhutan
Bruttokansanonnellisuuden lanseerannut, kulttuuriaan suojeleva Aasian mystinen pieni valtio kiinnostaa. Koska maassa vierailusta pitää maksaa vähintään 200 USA:n dollaria päivässä, tämä maa ei ole budjettireissaajan realistisen kohdelistan kärkipäässä.

Alankomaat, Saksa ja Sveitsi
Koska tulevan kesän pyöräreissu osuu näihin maihin. Kiinnostaa, löytyykö messuilta tietoa pyöräilijöille.

Islanti
Vaikka en ehkä ole lähdössä tänne muutamaan vuoteen uudelleen, en vaan voi lakata fiilistelemästä kaikkea Islantiin liittyvää. On mielenkiintoista nähdä, mitä Islannista tuodaan esille.

Jökulsárlón eli jäävuorilaguuni Islannista - koska Islantifiilistelylleni ei näy loppua täällä blogin puolellakaan

Jökulsárlón eli jäävuorilaguuni – koska islantifiilistelylleni ei näy loppua täällä blogin puolellakaan

 

Kiitos osallistumisista Matkamessujen lippuarvontaan!
Järjestin blogissani arvonnan ensimmäistä kertaa, ja osallistujien suuri määrä yllätti. Arvontaan tuli 47 vastausta, toinen toistaan ihanampia matkahaaveita. Toivottavasti mahdollisimman moni näistä haaveista toteutuu! Tein Matkamessujen lippuarvonnan random.org -sivun onnettaren avulla. Liput voitti nimimerkki N.K. joka haaveili upeasta häämatkakohteesta. Liput on toimitettu voittajalle.

 

Edellinen viesti Seuraava viesti

Saatat myös pitää näistä

4 Kommentit

 • Vastaa Mari 15.1.2015 01:08

  Mua kiinnostaisi myös Bhutan, ja sen ohella Nepal joka myös on ekan kerran tänä vuonna edustettuna messuilla. Tällä kertaa messut jää multa harmillisesti väliin Venetsian vuoksi, mutta väsäilen juuri täällä etätyönä omaa pientä messuopasta lukijoille.
  Nautihan viikonloppuna messuhumusta minunkin edestä! 🙂

  • Vastaa Arja 15.1.2015 07:52

   Kiitos Mari! Tulee varmasti vähän erilainen messuviikonloppu kuin aikaisemmin, kun olen ensimmäistä kertaa bloggaajana mukana. Nepal kiinnostaa minuakin, sillä haaveilen tietenkin vaelluksesta Everestin Base Campille 🙂

 • Vastaa Pirkko / Meriharakka 16.1.2015 16:13

  Bhutanin osastoon täytyy tutustua, juu!
  Teille, joilta jotain jäi ehkä väliin torstaina, niin ehkä tämä auttaisi …

  • Vastaa Arja 16.1.2015 19:52

   Ah, kiitos! Postauksesi auttanee vähän harmituksessa, kun olisi mieluusti päässyt itsekin paikalle torstaina!

  Jätä vastaus