Tervehdys Pallontallaajien käyttäjät,

Kiitos kun olet ollut mukana Pallontallaajien yhteisössä. Sivuston vähäisen kävijämäärän vuoksi olemme valitettavasti joutuneet tekemään päätöksen palvelun sulkemisesta tämän kevään aikana. Keskutelumahdollisuus foorumilla päättyy maanantaina 1.2. Sivusto tullaan sulkemaan toukokuun loppuun mennessä, johon asti vanhat viestit ovat vielä luettavissa, joten nyt kannattaa käydä nappaamassa vanhat matkamuistot talteen.

Ystävällisin terveisin,
Pallontallaajien tiimi

Joulukalenteri - 1. luukku - Haavematkoja
Pallontallaajat.net
Valikko

Joulukalenteri – 1. luukku

Vuosi 2015 oli Haavematkojen ensimmäinen kokonainen blogivuosi, ja elokuussa vietettiin blogin yksivuotissynttäreitä. Vuoteeni mahtui sinne tänne ripoteltuna isompia ja pienempiä reissuja, suosikkimatkakaverini retkipyörän kanssa ja ilmankin. Osan noiden matkojen tarinoista olenkin jo ehtinyt täällä blogin puolella jakaa, mutta monia kertomuksia odottaa vielä julkaisuaan muiden kiireiden keskeltä. Koska pidän niin itse avattavista kuin nettijoulukalentereistakin mahdottoman paljon, jaan nyt teille tiivissä joulukalenterimuodossa pieniä muistoja kuluneen vuoden reissuistani 24 päivän ajan. Mukavaa joulun odotusta!

 

Pandan-saaren auringonlasku

 

Filippiinien matka helmikuussa oli vuoden ensimmäinen reissuni, ja matkan ensimmäinen kohde oli Mindoron saaren länsipuolella sijaitseva Pandan. Rauhallisen ja rentouttavan kolmipäiväisen visiitin jokaisen illan kohokohta oli auringonlaskun katselu saaren länsirannalla. Turistimassoista kaukana oleva Pandan muutti käsitykseni rantalomailusta täysin. Upeat snorklausvedet, pohjoisrannalla veden pohjassa meriruohoa syövät valtavat kilpikonnat, yksinkertainen ruoka ja majoitus sekä rauhallista elämää viettävät ihmiset saivat minut rakastumaan Pandanin rantaelämään.

Pandanilla minua puraisi ensimmäistä kertaa rantalomakärpänen. Tiedätkö muita piilotettuja ja rauhallisia rantalomakohteita, joista löytyy myös mielenkiintoista tekemistä?

Edellinen viesti Seuraava viesti

Saatat myös pitää näistä

Ei kommentteja

Jätä vastaus