Tervehdys Pallontallaajien käyttäjät,

Kiitos kun olet ollut mukana Pallontallaajien yhteisössä. Sivuston vähäisen kävijämäärän vuoksi olemme valitettavasti joutuneet tekemään päätöksen palvelun sulkemisesta tämän kevään aikana. Keskutelumahdollisuus foorumilla päättyy maanantaina 1.2. Sivusto tullaan sulkemaan toukokuun loppuun mennessä, johon asti vanhat viestit ovat vielä luettavissa, joten nyt kannattaa käydä nappaamassa vanhat matkamuistot talteen.

Ystävällisin terveisin,
Pallontallaajien tiimi

Joulukalenteri - 4. luukku - Haavematkoja
Pallontallaajat.net
Valikko

Joulukalenteri – 4. luukku

 

Auringonlasku Manila Baylla

 

 

Manilanlahden auringonlasku jäi yhdeksi hienoimmista muistoista tuosta ruuhkaisesta miljoonakaupungista. Vietimme Manilassa koko Filippiinien matkan aikana vain muutaman päivän, ja vaikka itse kaupunki ei erityisesti lämmittänyt tämän luontoihmisen sydäntä, viimeisen illan auringonlaskun taianomainen tunnelma jäi mieleeni.

Onko sinulla erityisiä muistoja Manilasta, tai ehkä muista Aasian suurkaupungeista?

Edellinen viesti Seuraava viesti

Saatat myös pitää näistä

Ei kommentteja

Jätä vastaus