Tervehdys Pallontallaajien käyttäjät,

Kiitos kun olet ollut mukana Pallontallaajien yhteisössä. Sivuston vähäisen kävijämäärän vuoksi olemme valitettavasti joutuneet tekemään päätöksen palvelun sulkemisesta tämän kevään aikana. Keskutelumahdollisuus foorumilla päättyy maanantaina 1.2. Sivusto tullaan sulkemaan toukokuun loppuun mennessä, johon asti vanhat viestit ovat vielä luettavissa, joten nyt kannattaa käydä nappaamassa vanhat matkamuistot talteen.

Ystävällisin terveisin,
Pallontallaajien tiimi

Joulukalenteri - 5. luukku - Haavematkoja
Pallontallaajat.net
Valikko

Joulukalenteri – 5. luukku

 

Sininen moskeija

 

Toukokuisella Istanbulin matkalla yksi etukäteen suunnitelluista kohteista oli Sultanahmet camii eli Sininen Moskeija. Tämä oli ensimmäinen vierailuni moskeijassa ikinä, ja rakennuksen sinisävyisillä laatoilla verhoiltu sisusta oli käsittämättömän ihana. Moskeijaan näytti olevan ajoittain pitkä, jopa moskeija-alueen porteille ulottuva jono. Maanantaiaamu oli rauhallinen ja hyvä vierailuaika, jolloin ei tarvinnut jonottaa lainkaan. Suosittelen tätä ehdottomasti vierailukohteeksi Istanbulissa!

 

Edellinen viesti Seuraava viesti

Saatat myös pitää näistä

Ei kommentteja

Jätä vastaus