Tervehdys Pallontallaajien käyttäjät,

Kiitos kun olet ollut mukana Pallontallaajien yhteisössä. Sivuston vähäisen kävijämäärän vuoksi olemme valitettavasti joutuneet tekemään päätöksen palvelun sulkemisesta tämän kevään aikana. Keskutelumahdollisuus foorumilla päättyy maanantaina 1.2. Sivusto tullaan sulkemaan toukokuun loppuun mennessä, johon asti vanhat viestit ovat vielä luettavissa, joten nyt kannattaa käydä nappaamassa vanhat matkamuistot talteen.

Ystävällisin terveisin,
Pallontallaajien tiimi

Joulukalenteri - 6. luukku - Haavematkoja
Pallontallaajat.net
Valikko

Joulukalenteri – 6. luukku

 

Saariselän hiihtoladut

 

Joulukalenterin itsenäisyyspäivän luukku vie Suomen kevättalven maisemiin ja Saariselän pääsiäiseen. Huhtikuun alussa nollakelin lumi teki hiihtämisestä ja suksien voitelusta haastavaa, mutta keväinen aurinko ja takkatuli lämmittivät tunturien tuiverruksessa. Lumisäästä riippumatta Lappi on aina minulle kuitenkin Lappi. Kaunis ja valloittava kesällä, syksyllä, talvella ja keväällä. Vaikka muuten olen Suomessa ehdottomasti kesäihminen, Lapissa en osaa valita lempivuodenaikaa.

Osaatko sinä?

Edellinen viesti Seuraava viesti

Saatat myös pitää näistä

Ei kommentteja

Jätä vastaus