Tervehdys Pallontallaajien käyttäjät,

Kiitos kun olet ollut mukana Pallontallaajien yhteisössä. Sivuston vähäisen kävijämäärän vuoksi olemme valitettavasti joutuneet tekemään päätöksen palvelun sulkemisesta tämän kevään aikana. Kirjautuminen Pallontallaajien keskustelupalstalle päättyy maanantaina 1.2. Sivusto tullaan sulkemaan toukokuun loppuun mennessä, johon asti vanhat viestit ovat vielä luettavissa, joten nyt kannattaa käydä nappaamassa vanhat matkamuistot talteen.

Ystävällisin terveisin,
Pallontallaajien tiimi

Joulukalenteri - 7. luukku - Haavematkoja
Pallontallaajat.net
Valikko

Joulukalenteri – 7. luukku

 

 

Taksim

 

 

Majoituimme monien muiden Istanbuliin matkustavien tavoin Taksimin aukion lähellä. Taksimin aukion pulut lienevät jo jonkinlainen klisee, mutta lahjoitin minäkin muutaman roposen valokuvaavia turisteja varten linnuille siemeniä heittäville lapsille – hintapyyntö oli tosin aika paljon korkeampi. Taksimilta lähtee sympaattinen museovaunu Istiklal Caddesi -kävelykatua pitkin. Erityinen kokemus on katsella ihmismassoja vaunun kyydistä kävelykadun ruuhka-aikaan.

Edellinen viesti Seuraava viesti

Saatat myös pitää näistä

Ei kommentteja

Jätä vastaus