Tervehdys Pallontallaajien käyttäjät,

Kiitos kun olet ollut mukana Pallontallaajien yhteisössä. Sivuston vähäisen kävijämäärän vuoksi olemme valitettavasti joutuneet tekemään päätöksen palvelun sulkemisesta tämän kevään aikana. Keskutelumahdollisuus foorumilla päättyy maanantaina 1.2. Sivusto tullaan sulkemaan toukokuun loppuun mennessä, johon asti vanhat viestit ovat vielä luettavissa, joten nyt kannattaa käydä nappaamassa vanhat matkamuistot talteen.

Ystävällisin terveisin,
Pallontallaajien tiimi

Joulukalenteri - 8. luukku - Haavematkoja
Pallontallaajat.net
Valikko

Joulukalenteri – 8. luukku

 

Suomen kaunein tie

 


Pulkkilanharju kuuluu Suomen kauneimmaksikin tieksi äänestettyyn, Päijänteen rantoja Asikkalasta Korpilahdelle mutkittelevaan tieosuuteen. Pyöräilin Pulkkilanharjun läpi tänä kesänä useammankin kerran, seurassa ja yksin. Toukokuussa, kun puut eivät vielä olleet vihreitäkään, ihastelin harjun maisemia kesälle ensimmäisen kerran siskoni seurassa polkien. Ehdottaisin tätä itsekin Suomen kauneimmaksi tieksi, mutta ehkä olen jäävi äänestämään kotiseututietäni.

 

Mistä sinun mielestäsi löytyy Suomen kaunein tie?

Edellinen viesti Seuraava viesti

Saatat myös pitää näistä

Ei kommentteja

Jätä vastaus