Tervehdys Pallontallaajien käyttäjät,

Kiitos kun olet ollut mukana Pallontallaajien yhteisössä. Sivuston vähäisen kävijämäärän vuoksi olemme valitettavasti joutuneet tekemään päätöksen palvelun sulkemisesta tämän kevään aikana. Keskutelumahdollisuus foorumilla päättyy maanantaina 1.2. Sivusto tullaan sulkemaan toukokuun loppuun mennessä, johon asti vanhat viestit ovat vielä luettavissa, joten nyt kannattaa käydä nappaamassa vanhat matkamuistot talteen.

Ystävällisin terveisin,
Pallontallaajien tiimi

Joulukalenteri - 9. luukku - Haavematkoja
Pallontallaajat.net
Valikko

Joulukalenteri – 9. luukku

 

 

Jeepney

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Joulukalenterin 9. luukku palauttaa meidät vielä Filippiineille, jonka kaupungeissa katukuvaa hallitsivat värikkäät Jeepneyt. Näiden iloisten kulkuneuvojen takaosaan hypättiin kyytiin liikennevaloista, risteyksestä, vauhdista tai mistä vain, eikä kyyti maksanut koskaan muutamaa kolikkoa enempää. Matkanteko oli melkoisen pomppuista, joten pidempää etappia en lähtisi näiden kyydissä taittamaan. Kaupunkien sisällä liikkumiseen ne sopivat kuitenkin mainiosti, ja mielestäni Filippiineiltä ei missään tapauksessa kannata poistua ennen, kuin on kokeillut jeepneyn kyytiä!

Edellinen viesti Seuraava viesti

Saatat myös pitää näistä

2 Kommentit

  • Vastaa Noora 9.12.2015 22:50

    Oi onpas ihanan värikästä! Suomeen pitäisi saada myös tuollaisia. Ei varmasti voisi olla hymyilemättä, jos noita tulisi kadulla vastaan 🙂

    • Vastaa Arja 9.12.2015 22:54

      Kiitos! Näille kulkuvälineille ei voinut tosiaankaan muuta kuin hymyillä. Vielä en keksinyt, mitä omaan jeepneyhyni kirjottaisin jos mulla olisi sellainen 🙂

    Jätä vastaus