Tervehdys Pallontallaajien käyttäjät,

Kiitos kun olet ollut mukana Pallontallaajien yhteisössä. Sivuston vähäisen kävijämäärän vuoksi olemme valitettavasti joutuneet tekemään päätöksen palvelun sulkemisesta tämän kevään aikana. Keskutelumahdollisuus foorumilla päättyy maanantaina 1.2. Sivusto tullaan sulkemaan toukokuun loppuun mennessä, johon asti vanhat viestit ovat vielä luettavissa, joten nyt kannattaa käydä nappaamassa vanhat matkamuistot talteen.

Ystävällisin terveisin,
Pallontallaajien tiimi

Joulukalenteri - 10. luukku - Haavematkoja
Pallontallaajat.net
Valikko

Joulukalenteri – 10. luukku

 

Maailman parhaat pyörätiet löytyvät Hollannista

 

Ei ole pelkkää legendaa, että Hollannissa olisi maailman parhaat pyörätiet – sen totesimme heti kesän EuroVelo 15 -retken aluksi. Pyöräilijöille on usein jätetty teiltä autoja enemmän tilaa, ja niin lautoista kuin junistakin löytyy pyörille omat paikat. Lisäksi kevyelle liikenteelle on aivan oma asfaltoitujen polkujen verkosto, jolle autoilla ei ole asiaa. Hollannissa kenen tahansa olisi helppoa pyöräillä pidempiäkin matkoja, ja esimerkiksi ikä ei estä pyöräilyä, kun tarvittaessa siirrytään sähköpyörään.

Onko sinulla kokemuksia pyöräilystä tai muusta matkailusta Hollannissa?

Edellinen viesti Seuraava viesti

Saatat myös pitää näistä

2 Kommentit

 • Vastaa illusia 10.12.2015 08:30

  Hollanti on todellakin ihanteellinen kohde pyöräilijälle monipuolisine reitteineen. Haastavat mäet tosin puuttuvat…
  https://matkakuumeinen.wordpress.com/2015/06/07/hollanti-pyorailyn-ihmemaa-2010/

  illusia

  • Vastaa Arja 10.12.2015 22:29

   Niinhän se on! Mäkiä ei ole, mikä on tietysti lyhyemmällä retkellä kivakin asia, mutta voi pitkän päälle käydä vähän puuduttavaksi.

  Jätä vastaus