Tervehdys Pallontallaajien käyttäjät,

Kiitos kun olet ollut mukana Pallontallaajien yhteisössä. Sivuston vähäisen kävijämäärän vuoksi olemme valitettavasti joutuneet tekemään päätöksen palvelun sulkemisesta tämän kevään aikana. Keskutelumahdollisuus foorumilla päättyy maanantaina 1.2. Sivusto tullaan sulkemaan toukokuun loppuun mennessä, johon asti vanhat viestit ovat vielä luettavissa, joten nyt kannattaa käydä nappaamassa vanhat matkamuistot talteen.

Ystävällisin terveisin,
Pallontallaajien tiimi

Joulukalenteri - 11. luukku - Haavematkoja
Pallontallaajat.net
Valikko

Joulukalenteri – 11. luukku

 

Bakkerskilin linnoitus

 


En ole reissuissa nukkumapaikkojen suhteen kovin kranttu. Vuosien vieriessä yön yli auki olevilla huoltoasemilla yöpymiset liftauksen lomassa ovat toki jääneet ja haluan pehmeän, lämpimän ja suht rauhallisen nukkumapaikan. Teltta rauhallisessa ympäristössä, hostelli, hotelli tai sohvasurffaus paikallisten kotona – kaikki nämä kelpaavat kuitenkin mainiosti. Viime kesän reissujen yksi mieleenpainuvimmista majoituspaikoista oli Fort Bakkerskil, Hollannin Nieuwendijkissa sijaitseva 1800-luvun lopun linnoitus. Herttainen omistajapariskunta on tehnyt linnoitukseen melkoiset remontit, ja dormimajoitustakin tarjoava linnoitus oli oikein mukava yöpymispaikka. EuroVelo 15 -reitti kulki aivan linnan ohitse ja lähdettyämme aamulla polkemaan itää kohti vastaan tuli reissun ensimmäinen tuulimylly!

Onko sinulle jäänyt erityisesti mieleen jokin majapaikka reissujen varrelta?

 

Edellinen viesti Seuraava viesti

Saatat myös pitää näistä

2 Kommentit

 • Vastaa illusia 11.12.2015 08:34

  Mieleenpainuvia majapaikkoja on monia, alkaen Gili-saarten bambumajoista mukaviin apartamentoksiin. Yksi vastaava linna toimi majoituksena Saksan Passaussa, kun teimme neljän maan Tonava-kierroksen. Tonavan vartta voi myös pyöräillä, mutta me liikuimme pääosin junilla ja kerran jokilaivalla. Majapaikkamme oli (hostel) Jugendherberge Passau.
  https://matkakuumeinen.wordpress.com/2015/06/10/tonava-kaunoinen-2012/

  • Vastaa Arja 12.12.2015 08:24

   Kuulostaa mukavalta paikalta! Suurten jokien varret ovat varmasti yleensä varmasti tasaisia ja helppoja pyöräreiettejä. Jokilaiva kuulostaa myös huipulta matkustustavalta 🙂

  Jätä vastaus