Tervehdys Pallontallaajien käyttäjät,

Kiitos kun olet ollut mukana Pallontallaajien yhteisössä. Sivuston vähäisen kävijämäärän vuoksi olemme valitettavasti joutuneet tekemään päätöksen palvelun sulkemisesta tämän kevään aikana. Keskutelumahdollisuus foorumilla päättyy maanantaina 1.2. Sivusto tullaan sulkemaan toukokuun loppuun mennessä, johon asti vanhat viestit ovat vielä luettavissa, joten nyt kannattaa käydä nappaamassa vanhat matkamuistot talteen.

Ystävällisin terveisin,
Pallontallaajien tiimi

Joulukalenteri - 12. luukku - Haavematkoja
Pallontallaajat.net
Valikko

Joulukalenteri – 12. luukku

 

Kaunis Reinin jokilaakso

 

 

Reinin jokilaakso Saksan Koblenzista Bingeniin oli EuroVelo 15 -retken Saksan osuuden kauneinta ja helppokulkuisinta aluetta. Jokilaaksossa ihailtiin näköaloja pyörän selästä ja tuolihissistä, syötiin retken ainoa kuohuviiniaamiainen, nukuttiin mukavasti ja väljästi reissun fiineimmässä hotellissa sekä fiilisteltiin ohi lipuvia jokiristeilylaivoja. Erityisesti mieleen jäi Boppard, josta keskimmäiset kuvat ovat. Kuva näköalapaikalta on “four lakes view”, ja vaikken keksinyt miten nuo neljä järveä saisi yhtä aikaa näkyviin, maisema oli silti upea.

Edellinen viesti Seuraava viesti

Saatat myös pitää näistä

Ei kommentteja

Jätä vastaus