Tervehdys Pallontallaajien käyttäjät,

Kiitos kun olet ollut mukana Pallontallaajien yhteisössä. Sivuston vähäisen kävijämäärän vuoksi olemme valitettavasti joutuneet tekemään päätöksen palvelun sulkemisesta tämän kevään aikana. Keskutelumahdollisuus foorumilla päättyy maanantaina 1.2. Sivusto tullaan sulkemaan toukokuun loppuun mennessä, johon asti vanhat viestit ovat vielä luettavissa, joten nyt kannattaa käydä nappaamassa vanhat matkamuistot talteen.

Ystävällisin terveisin,
Pallontallaajien tiimi

Joulukalenteri - 14. luukku - Haavematkoja
Pallontallaajat.net
Valikko

Joulukalenteri – 14. luukku

 

Donsolin valashait

 


Valashait

 

valashait 2

Valashairetki Filippiinien Donsolissa oli yksi matkavuoteni unohtumattomimmista kokemuksista. Täytyy silti myöntää, että vapaana vedessä olevan yli kuusimetrisen kalan (kyllä, valashai on maailman suurin kala) vierellä uiminen ja ylipäänsä katsominen vaati minulta vähän rohkeuden keräämistä! Valashaikuvat kamerallani otti oppaamme  Gerry M. Lagvilles Donsolin sukelluskeskukselta.

 

Onko sinulla jokin erityisen unohtumaton matkakokemus merieläimiin tai ylipäänsä eläimiin liittyen?

Edellinen viesti Seuraava viesti

Saatat myös pitää näistä

Ei kommentteja

Jätä vastaus