Tervehdys Pallontallaajien käyttäjät,

Kiitos kun olet ollut mukana Pallontallaajien yhteisössä. Sivuston vähäisen kävijämäärän vuoksi olemme valitettavasti joutuneet tekemään päätöksen palvelun sulkemisesta tämän kevään aikana. Keskutelumahdollisuus foorumilla päättyy maanantaina 1.2. Sivusto tullaan sulkemaan toukokuun loppuun mennessä, johon asti vanhat viestit ovat vielä luettavissa, joten nyt kannattaa käydä nappaamassa vanhat matkamuistot talteen.

Ystävällisin terveisin,
Pallontallaajien tiimi

Joulukalenteri - 15. luukku - Haavematkoja
Pallontallaajat.net
Valikko

Joulukalenteri – 15. luukku

 

Alsacen maissipellot

 

Polkiessamme Ranskan Alsacen maissipeltojen läpi Keski-Euroopan heinäkuisessa helteessä oli tukahduttavan kuuma. Pelloille oli sinne tänne aseteltu kastelulaitteita, ja paikoitellen kasteluvesi lensi pyörätielle asti. Jäätävän kylmältä se tuntui, mutta virkisti auringon paahtamaa pyöräilijää. Yritimmekin ajaa mahdollisimman monen kastelulaitteen alta pysyäksemme tolkuissamme. Olen silti ehdottomasti kesä- ja helleihminen, ja kyllähän tuokin lämpö oli viileän alkukesän jälkeen tervetullutta!

Edellinen viesti Seuraava viesti

Saatat myös pitää näistä

Ei kommentteja

Jätä vastaus