Tervehdys Pallontallaajien käyttäjät,

Kiitos kun olet ollut mukana Pallontallaajien yhteisössä. Sivuston vähäisen kävijämäärän vuoksi olemme valitettavasti joutuneet tekemään päätöksen palvelun sulkemisesta tämän kevään aikana. Kirjautuminen Pallontallaajien keskustelupalstalle päättyy maanantaina 1.2. Sivusto tullaan sulkemaan toukokuun loppuun mennessä, johon asti vanhat viestit ovat vielä luettavissa, joten nyt kannattaa käydä nappaamassa vanhat matkamuistot talteen.

Ystävällisin terveisin,
Pallontallaajien tiimi

Joulukalenteri - 16. luukku - Haavematkoja
Pallontallaajat.net
Valikko

Joulukalenteri – 16. luukku

 

 

 

Reinin putousten kuohut

 

 

Euroopan suurimmat vesiputoukset sijaitsevat Pohjois-Sveitsissä, Schaffhausenin lähellä. Nuo 23 metriä korkeat ja 150 metriä leveät putoukset kuohuvat kesällä runsaamman virran aikaan niin, että alemmilla tasanteilla on putouksien katsojankin vaikeaa pysytellä kuivana. Koska EuroVelo 15 -pyöräreittimme seuraili Reiniä lopusta alkuun, putouksetkin osuivat kätevästi matkan varrelle.

Edellinen viesti Seuraava viesti

Saatat myös pitää näistä

Ei kommentteja

Jätä vastaus