Tervehdys Pallontallaajien käyttäjät,

Kiitos kun olet ollut mukana Pallontallaajien yhteisössä. Sivuston vähäisen kävijämäärän vuoksi olemme valitettavasti joutuneet tekemään päätöksen palvelun sulkemisesta tämän kevään aikana. Keskutelumahdollisuus foorumilla päättyy maanantaina 1.2. Sivusto tullaan sulkemaan toukokuun loppuun mennessä, johon asti vanhat viestit ovat vielä luettavissa, joten nyt kannattaa käydä nappaamassa vanhat matkamuistot talteen.

Ystävällisin terveisin,
Pallontallaajien tiimi

Joulukalenteri - 17. luukku - Haavematkoja
Pallontallaajat.net
Valikko

Joulukalenteri – 17. luukku

 

 

Hurmaava SveitsiEuroVelo15 -retken ehdottomasti kaunein maa oli Sveitsi. Vihreitä kumpuja, vuoria, turkoosiakin turkoosimpi Rein-joki, idyllisiä taloja ja horisontissa siintävät Alpit – voisiko tuohon maahan olla rakastumatta? Pyöräilijälle Sveitsi tarjoaa myös mäkiä, ja vaikka pääosin joen rannassa pysytellessämme vältyimmekin niiltä kaikkein suurimmilta, toivat muutamat jyrkemmät ylämäet vaihtelua Hollannin, Saksan ja Ranskan tasaisille pyöräteille.

Edellinen viesti Seuraava viesti

Saatat myös pitää näistä

Ei kommentteja

Jätä vastaus