Pallontallaajat.net
Valikko

Joulukalenteri – 18. luukku

 

 

Uusi kohde – Manila

 


Lentokoneen ikkunasta otettu kuva Manilasta henkii vastakohtia, mutta myös uuden kohteen tuomaa jännitystä. Tuona helmikuisena aamuna laskeuduin minulle uuteen, tuntemattomaan maahan. Ennen kuin lentokoneen renkaat osuivat kiitorataan, silmieni ja kamerani linssin eteen avautui näkymä suurkaupunkiin. Yksi suurimmista syistäni matkustaa on uteliaisuus. Uuteen ja tuntemattomaan paikkaan saapuminen on aina hetki, jolloin utelias minäni on onnellisimmillaan – uudet värit, tuoksut, äänet, uudenlainen ilma, uudet ihmiset ja maut tulvivat vastaan samalla, kun kaikkea voi vain ihmetellä. Silloin, jos koska, tunnen olevani elossa.

Edellinen viesti Seuraava viesti

Saatat myös pitää näistä

Ei kommentteja

Jätä vastaus