Tervehdys Pallontallaajien käyttäjät,

Kiitos kun olet ollut mukana Pallontallaajien yhteisössä. Sivuston vähäisen kävijämäärän vuoksi olemme valitettavasti joutuneet tekemään päätöksen palvelun sulkemisesta tämän kevään aikana. Keskutelumahdollisuus foorumilla päättyy maanantaina 1.2. Sivusto tullaan sulkemaan toukokuun loppuun mennessä, johon asti vanhat viestit ovat vielä luettavissa, joten nyt kannattaa käydä nappaamassa vanhat matkamuistot talteen.

Ystävällisin terveisin,
Pallontallaajien tiimi

Joulukalenteri - 19. luukku - Haavematkoja
Pallontallaajat.net
Valikko

Joulukalenteri – 19. luukku

 

 

Rummun louhosjärvi

 

 

Virosta on viimeisen kolmen kesän aikana tullut minulle pyöräretkeilypaikkojen suosikki. Viron maaseutu kätkee ihastuttavia pieniä kyläkauppoja, kauniita taloja ja koristeelliseksi laitettuja pihoja, sekä muita pieniä salaisuuksia. Elokuisen pyöräreissun aluksi poljimme Rummun louhosjärvelle, joka ei enää ole salaisuus, mutta kovin harvat tänne silti lähtevät. Kiersimme järvelle Murrun vankilan eteläpuolta kulkevaa polkua myöten. Ihmetys olikin suuri, kun aavemaisen hylätyn vankilan rapistuneet muurit ja lokkien aavemaisena kaikuva kirkuna muuttuivat yhtäkkiä kirkasvetiseksi järveksi ja vilkkaaksi uimarannaksi.

Edellinen viesti Seuraava viesti

Saatat myös pitää näistä

Ei kommentteja

Jätä vastaus