Tervehdys Pallontallaajien käyttäjät,

Kiitos kun olet ollut mukana Pallontallaajien yhteisössä. Sivuston vähäisen kävijämäärän vuoksi olemme valitettavasti joutuneet tekemään päätöksen palvelun sulkemisesta tämän kevään aikana. Keskutelumahdollisuus foorumilla päättyy maanantaina 1.2. Sivusto tullaan sulkemaan toukokuun loppuun mennessä, johon asti vanhat viestit ovat vielä luettavissa, joten nyt kannattaa käydä nappaamassa vanhat matkamuistot talteen.

Ystävällisin terveisin,
Pallontallaajien tiimi

Joulukalenteri - 20. luukku - Haavematkoja
Pallontallaajat.net
Valikko

Joulukalenteri – 20. luukku

 

 

 

Globenin katolla

 

Lokakuun alussa pääsin ihailemaan Tukholman maisemia Globenin katolta. Kyseessä oli pallomaisen rakennuksen seinämää 130 metrin korkeuteen nopuseva SkyView-lasigondoli. Korkeanpaikankammoista vähän hirvitti etukäteen, mutta maisemat olivat pienen pelon arvoiset – suurempi pelko hälveni, kun tajusin, ettei gondolin lattia sentään ole lasia. Ylhäältä avautuneet 360 asteen näkymät olivat upeat, mutta matka Globenin katolle oli vieläkin hauskempi. SkyViewiin pääsin Tukholmakortilla, jonka sain  blogin kautta Visit Swedeniltä.

Edellinen viesti Seuraava viesti

Saatat myös pitää näistä

Ei kommentteja

Jätä vastaus