Tervehdys Pallontallaajien käyttäjät,

Kiitos kun olet ollut mukana Pallontallaajien yhteisössä. Sivuston vähäisen kävijämäärän vuoksi olemme valitettavasti joutuneet tekemään päätöksen palvelun sulkemisesta tämän kevään aikana. Keskutelumahdollisuus foorumilla päättyy maanantaina 1.2. Sivusto tullaan sulkemaan toukokuun loppuun mennessä, johon asti vanhat viestit ovat vielä luettavissa, joten nyt kannattaa käydä nappaamassa vanhat matkamuistot talteen.

Ystävällisin terveisin,
Pallontallaajien tiimi

Joulukalenteri - 22. luukku - Haavematkoja
Pallontallaajat.net
Valikko

Joulukalenteri – 22. luukku

 

 

 

 

Vuokatin metsäpolut

 

 

Syyskuun lopulla kokeilin ensimmäistä kertaa pyöräilyä maastossa. Tutustuimme siskoni kanssa Vuokatin metsäpolkuihin paksurenkaisten fatbikejen kanssa. Kivikkojen ja juurakkojen yli pyöräily oli yllättävän kevyttä, ja esteeksi muodostui nopeammin pyöräilijän uskallus, kuin voima. Maastoajo Fatbikella syysauringon paistaessa oli ensikertalaiselle aivan mieletön kokemus! Paksurenkaisia pyöriä vuokraa Vuokatti Safaris.

Edellinen viesti Seuraava viesti

Saatat myös pitää näistä

Ei kommentteja

Jätä vastaus