Tervehdys Pallontallaajien käyttäjät,

Kiitos kun olet ollut mukana Pallontallaajien yhteisössä. Sivuston vähäisen kävijämäärän vuoksi olemme valitettavasti joutuneet tekemään päätöksen palvelun sulkemisesta tämän kevään aikana. Keskutelumahdollisuus foorumilla päättyy maanantaina 1.2. Sivusto tullaan sulkemaan toukokuun loppuun mennessä, johon asti vanhat viestit ovat vielä luettavissa, joten nyt kannattaa käydä nappaamassa vanhat matkamuistot talteen.

Ystävällisin terveisin,
Pallontallaajien tiimi

Joulukalenteri - 23. luukku - Haavematkoja
Pallontallaajat.net
Valikko

Joulukalenteri – 23. luukku

 

 

Princes’ Islands

 

 

Retki Istanbulin edustan Prinssisaarille jäi mieleen erityisesti laivamatkasta, jolloin kannelta näki Istanbulin valtavan kaupungin siluetin kauempaa. Moskeijat minareetteineen piirtyivät taivasta vasten, ja kaupungin yllä leijui kauempaa katsottuna rusehtava kehä. Saarilla vuokrasimme pyörät, joita suosittelen huonosti kohdeltuja hevosia eettisemmäksi kulkuvälineeksi muillekin prinssisaarten vierailijoille.

Edellinen viesti Seuraava viesti

Saatat myös pitää näistä

Ei kommentteja

Jätä vastaus