Tervehdys Pallontallaajien käyttäjät,

Kiitos kun olet ollut mukana Pallontallaajien yhteisössä. Sivuston vähäisen kävijämäärän vuoksi olemme valitettavasti joutuneet tekemään päätöksen palvelun sulkemisesta tämän kevään aikana. Keskutelumahdollisuus foorumilla päättyy maanantaina 1.2. Sivusto tullaan sulkemaan toukokuun loppuun mennessä, johon asti vanhat viestit ovat vielä luettavissa, joten nyt kannattaa käydä nappaamassa vanhat matkamuistot talteen.

Ystävällisin terveisin,
Pallontallaajien tiimi

Joulukalenteri - 24. luukku - Haavematkoja
Pallontallaajat.net
Valikko

Joulukalenteri – 24. luukku

 

 

Joulua

 

 

Joulua on tänä vuonna fiilistelty Helsingin Senaatintorilla glögiä siemaillen, Turussa Tuomiokirkolla joululauluja laulaen, Luostarinmäen museolla oppien vanhan ajan joulusta sekä maalla jo silloin, kun maahan satoi marraskuussa muutamaksi päiväksi paksu lumi.

Minä vetäydyn viettämään joulua viimeisen kuvan maalle läheisten, hyvän ruoan ja rentoutumisen parissa. Rauhallista joulua!

Edellinen viesti Seuraava viesti

Saatat myös pitää näistä

2 Kommentit

  • Vastaa Maarit Johanna 24.12.2015 12:15

    Tunnelmallista 🙂 Ihanaa joulua <3

    • Vastaa Arja 24.12.2015 13:56

      Kiitos, samoin sinulle Maarit 🙂 <3

    Jätä vastaus