Tervehdys Pallontallaajien käyttäjät,

Kiitos kun olet ollut mukana Pallontallaajien yhteisössä. Sivuston vähäisen kävijämäärän vuoksi olemme valitettavasti joutuneet tekemään päätöksen palvelun sulkemisesta tämän kevään aikana. Keskutelumahdollisuus foorumilla päättyy maanantaina 1.2. Sivusto tullaan sulkemaan toukokuun loppuun mennessä, johon asti vanhat viestit ovat vielä luettavissa, joten nyt kannattaa käydä nappaamassa vanhat matkamuistot talteen.

Ystävällisin terveisin,
Pallontallaajien tiimi

Matkamessut 2017 - matkakuvia hyväntekeväisyyteen ja voita liput messuille! - Haavematkoja
Pallontallaajat.net
Valikko

Matkamessut 2017 – matkakuvia hyväntekeväisyyteen ja voita liput messuille!

Travel Bloggers Give Back -hyväntekeväisyystempaus järjestettiin viime vuoden matkamessuilla ensimmäistä kertaa kirppiksen muodossa. Bloggaajajoukko pisti tempauksen pystyyn tarkoituksenaan antaa maailmalle takaisin edes osa kaikesta reissulla saadusta hyvästä. Yli odotusten onnistuneen tempauksen tuotolla kerättiin lähes 2000 euroa Autolla Nepaliin -projektille eli kastittomille lapsille koulua varten!

Tänäkin vuonna viisi matkabloggaajanaista pisti vastaavan tempauksen pystyyn, tällä kertaa valokuvanäyttelyn muodossa. Mukana on viitisenkymmentä blogia ja matkavalokuvaa ympäri maailman! Näyttelyssä voi paitsi ihastella bloggaajien upeita reissukuvia, myös ostaa kuvia tulosteina haluamassaan koossa. Tänä vuonna rahaa kerätään Laosin syrjittyihin vähemmistöihin kuuluvien Bokeo-lasten koulunkäyntiä varten, ja tuki saatetaan perille Plan Suomen kautta.

Näyttely järjestetään Matka 2017 -messuilla Helsingin Messukeskuksessa 20.-22.1.2017 Rantapallon messuständillä osastolla 7m138. Ständillä voi ihailla valokuvia ja ostaa niitä haluamassaan koossa 5-25 euron hintaan – varaa siis messuille mukaasi vähän käteistä, jos matkakuvat ja samalla keräykseen osallistuminen kiinnostaa! Kuviin voi tutustua jo etukäteen täällä. Kuvista 20 on lisäksi pohjustettu valmiiksi suuremmiksi tauluiksi näyttelyä varten, ja taulut myydään messujen lopuksi. Kaikki kuvan ostaneet ovat myös mukana Matkapörssin lahjoittaman lahjakortin arvonnassa. Travel Bloggers Give Back -tempausta kannattaa seurata myös facebookissa, twitterissä ja instagramissa.

Oma näyttelyyn lahjoittamani kuva on otettu Filippiineiltä Legazpin satamasta helmikuussa 2015. Kuvassa taustalla oleva Filippiinien kuvatuin tulivuori Mayon ihmetytti meitä Bicolin alueella näkyen kymmenien kilometrien päähän riippumatta siitä, mihin suuntaan vuoren juurelta matkusti.

 

Puuttuuko sinulta vielä liput matkamessuille? Sain arvottavakseni kaksi lippua, joten nyt yhdellä teistä on mahdollisuus päästä kaverin kanssa fiilistelemään messuhumua, tutustumaan valokuvanäyttelyyn ja toivottavasti tekemään sieltä valokuvalöytöjä! Osallistu kommentoimalla tähän postaukseen, mistä löytyy sinun suosikkimaisemasi? Omasta mökkirannasta, naapurikansallispuistosta, toiselta puolelta maailmaa, vai ihan jostakin muualta? Osallistumisaikaa on keskiviikkoon 18.1. kello 21 asti. Jätäthän kommentin mukana sähköpostiosoitteesi – se näkyy vain minulle, ja ilmoitan voittajalle voitosta sähköpostitse sekä toimitan liput haettavaksi nimellä matkamessujen sisäänkäynnin luo. Onnea arvontaan!

 

Edit: Kaksi lippua Matkamessuille menivät arvotulle numerolle 10 eli JuhaK:lle. Kiitos osallistujille ja toivottavasti nähdään messuilla! Minut voi bongata esimerkiksi Mondo Stagelta lauantaina kello 15 juttelemassa pyörämatkailusta Lauri Hokkisen, Osmo Soininvaaran sekä Matti Rämön kanssa.

Edellinen viesti Seuraava viesti

Saatat myös pitää näistä

12 Kommentit

 • Vastaa OG 15.1.2017 18:20

  Lempimaisemani löytyy Indonesiasta saarilta, jossa on oma pieni piilopaikka, rauhallista, kaunista ja vehreää 🙂

 • Vastaa Päivi 15.1.2017 19:31

  Vaikea valinta..mutta taitaa kallistua Aasian suunnalle. Thaimaasta löytyy <3

 • Vastaa Anette 15.1.2017 20:27

  Lempimaisema löytyy Islannista!

 • Vastaa Siinatar 15.1.2017 23:06

  Hämeenlinnasta, Aulangolta =). Mukaan kivaan arvontaan!

 • Vastaa Käpy Luotonen-Huhta 15.1.2017 23:25

  Lempimaisemani taitaa löytyä minun ja mieheni ihan ensimmäiseltä yhteiseltä pitkältä matkaltamme turkoosinsinisestä Tobagosta.

 • Vastaa Riikka 16.1.2017 14:48

  Koh Rong Samloem Lazy Beach:)

 • Vastaa Noora 16.1.2017 15:46

  Lempimaisemani löytyy Alpeilta 🙂

 • Vastaa Fauna 16.1.2017 22:28

  Lempimaisemani löytyy New Yorkin valojen välkkeestä 🙂

 • Vastaa Krista Kurki 16.1.2017 23:14

  Lempimaisemani on Suomessa järven rannalla,laiturilla aurinkoisena kesäpäivänä.

 • Vastaa JuhaK 17.1.2017 12:23

  Suosikkimaisemani löytyi California State Route 1:ltä, tarkemmin Big Surin tietämiltä. Tien toisella puolella Tyynimeri, toisella puolella rannikon jylhiä rinteitä. Vuoden alussa valaat ovat aktiivisia tuolla suunnalla, jossain kaukana ne nousivat pintaan hengittämään.

 • Vastaa majakkamuija 17.1.2017 14:41

  Lempimaisemaani liittyy aina vahvasti meri ja mielellään majakka, vuodenajasta ja säästä riippumatta <3

 • Vastaa Mirka 17.1.2017 15:09

  Lempimaisemat löytyvät Pohjois-Norjasta. Siellä ajellessa pitkin rannikkoa ei voi kuin ihastella ikkunasta kaunista ympäristöä.

 • Jätä vastaus