Tervehdys Pallontallaajien käyttäjät,

Kiitos kun olet ollut mukana Pallontallaajien yhteisössä. Sivuston vähäisen kävijämäärän vuoksi olemme valitettavasti joutuneet tekemään päätöksen palvelun sulkemisesta tämän kevään aikana. Keskutelumahdollisuus foorumilla päättyy maanantaina 1.2. Sivusto tullaan sulkemaan toukokuun loppuun mennessä, johon asti vanhat viestit ovat vielä luettavissa, joten nyt kannattaa käydä nappaamassa vanhat matkamuistot talteen.

Ystävällisin terveisin,
Pallontallaajien tiimi

Blogin takana - Haavematkoja
Pallontallaajat.net
Valikko

Blogin takana

Olen Arja, kolmekymppinen helsinkiläinen nainen. Päiväunimatkailija, haaveilija, maailmasta kiinnostunut pyöräretki-intoilija sekä luonnon, retkeilyn ja kasvisruoan ystävä.

Reissuja teen kohtuullisella budjetilla aina, kun kokopäivätyö antaa myöten. Talvisin matkani suuntautuvat useimmiten auringon lämpöön, ja muulloin milloin mihinkin upeisiin luontomaisemiin, hyvän kasvisruoan äärelle ja vanhojen kaupunkien idyllisille kujille. Matkaa taitan lentäen, pyörällä, junalla, bussilla ja joskus liftatenkin. Reissuyöt vietän joko hotelleissa tai teltassa, ja joskus myös sohvasurffaamalla paikallisten kotona. Tämä bloggaaja ei väheksy myöskään lähimatkailua – jokainen arkipäivä on hyvä hetki taittaa pieni maisemareitti polkupyörällä. Pyörämatkailua käsittelevät juttuni löydät erilliseltä sivulta yläpalkista.

Maita, joissa olen käynyt, on tähän mennessä kertynyt kolmisen kymmentä. Toisissa olen vain piipahtanut päivän tai pari, ja toisissa viihtynyt pidempään tai palannut uudelleen. Pisimmät ajat olen viettänyt Suomen ulkopuolella ollessani yhdeksän kuukautta vaihto-opiskelijana Irlannissa ja työskennellessäni kahden kuukauden ajan Ruotsissa.
Eurooppa: Belgia, Espanja (Kanariansaaret), Hollanti, Irlanti, Iso-Britannia, Italia, Itävalta, Kreikka, Lichtenstein, Monaco, Norja, Portugali, Ranska, Ruotsi, Saksa, Suomi, Sveitsi, Tanska, Tsekki, Turkki, Unkari, Venäjä, Viro
Afrikka: Mosambik, Etelä-Afrikka
Aasia: Filippiinit, Irak (Kurdistan), Kiina, Sri Lanka, Vietnam
Oseania: Uusi-Seelanti

Tervetuloa mukaan matkoille!
-Arja

Ota yhteyttä: haavematkoja@gmail.com
Instagram: @haavematkoja
Facebook: www.facebook.com/haavematkoja

 

Haastattelut ja kirjoitukset blogin ulkopuolella:

-Matkalla tapahtuu: Suomalaisbloggaaja tanssitähtenä Kurdistanissa (Iltalehti 14.12.2014)
-Polkupyörä tuo uuden perspektiivin lomailuun – lue vinkit aloittelijalle (Rantapallo.fi 27.1.2015)
-Katso vinkit Tallinnan iltaan ja yöhön! Matkabloggaajat paljastavat suosikkinsa (Iltalehti 8.4.2015)
-Radio Moreenin haastattelu pyörämatkailusta Matkamessuilla 2017

Lisäksi olen ollut mukana kirjoittamassa pyöräilyaiheiseen verkkolehti Poljentoon.

Ei kommentteja

Jätä vastaus